COVID-19

COVID-19

COVID-19

Update 05 april 2020

Beste volgers,

De gevolgen van het corona-virus zorgen stilaan ook voor een grote impact op de werking van onze vereniging. Als resultaat van een spoedoverleg, zijn door de raad van bestuur volgende maatregelen getroffen:

  • Per direct zijn alle activiteiten in de VZW stopgezet tot nader order.
  • De Oriënt Dining Express van zondag 29 maart komt te vervallen. De klanten die een boeking hebben geplaatst voor deze rit hebben  worden hierover per e-mail gecontacteerd.
  • De communiefoto’s op 28 maart, 5, 8 11, 19 en 25 april 2020 zijn afgelast. Klanten die geboekt hebben voor deze data worden per e-mail gecontacteerd. De nieuwe data voor de communiefoto’s staan op onze website.
  • De Oriënt Dining Express Paasbrunch op zondag 12 april komt te vervallen.
  • Het Stoomtreinfestival op 1, 2 en 3 mei wordt verplaatst naar 29 en 30 augustus 2020.
  • De Oriënt Dining Express – Moederdag English Tea op zondag 10 mei komt te vervallen.
  • Voor de Oriënt Dining Express – Vaderdag Kaasbuffet op zondag 14 juni 2020 kunt u zich vanaf vandaag op voorhand inschrijven via onze website.
  • Door het verplaatsen van het festival komt het zomerevenement op zondag 9 augustus 2020 te vervallen.
  • Voor groepsboekingen later in april volgen wij de evolutie op de voet. Aarzel niet ons te contacteren met uw vragen.

Bovengenoemde maatregelen hebben een zware financiële impact op de werking van de vereniging. Er zijn geen inkomsten meer, maar ondertussen blijven bepaalde uitgaven verdergaan (bijvoorbeeld de huur van de spoorlijn, de uitgevoerde werkzaamheden aan de overwegen, verzekeringen ect.). Wij hebben tot nu toe geen enkele garantie dat we kunnen genieten van een of andere premie en gebruiken onze ‘reserves’ om de lopende facturen te betalen.

Indien u bereid bent om ons te helpen en een duwtje in de rug te geven kan dit (geheel vrijblijvend) via een gift op onze projectrekening bij Herita. Deze giften zijn bovendien fiscaal aftrekbaar (vanaf €40,-) en hiermee steunt u ons financieel in deze onzekere tijd.

Giften kunnen gestort worden op rekening BE70 7450 0823 0925 met de vermelding ‘renovatie spoorlijn 58M’.

Wij wensen jullie het allerbeste in deze moeilijke tijd.

Spoorse groeten,

Stoomtrein Maldegem – Eeklo