Groepen

Boek nu jouw unieke ervaring

Beleef Stoomtrein Maldegem-Eeklo op jouw manier

Stoomtrein Maldegem-Eeklo is open vanaf mei tot eind september. u kan er met groepen terecht op zowel normale openingsdagen, voor een treinrit volgens de normale dienstregeling, alsook voor uw eigen extra-trein.

Ook buiten het seizoen of op zater- en weekdagen kunt u er terecht voor uw groepsbezoek, treinrit, mits aanvraag minimum een maand vooraf.

Wij geven u hierbij een kort woordje uitleg over de mogelijkheden, van een smalspoorrit tot uw eigen heuse stoomtrein rit. Catering in de trein is mogelijk, doch dat dient u bij boeking te vermelden. Boekingen kunnen telefonisch (050/71 68 52) maar onze voorkeur gaat uit naar een boeking via onze website.

Het vertrek en aankomst van de diesel- en stoomtreinen zijn voorzien vanuit Maldegem. Voor het vertrek en aankomst vanuit Balgerhoeke of Eeklo wordt een toeslag aangerekend.

Ontdek ook onze andere arrangementen: Oriënt Dining Express, Cabinerit, Foto- en filmdecor

Een groepsbezoek buiten onze openingsdagen dient steeds minstens 1 maand op voorhand geboekt te worden.

Rit met het smalspoor

Een smalspoorlijn is een spoorlijn met een spoorbreedte kleiner dan het hangbare normaalspoor. In het geval van Stoomtrein Maldegem-Eeklo bedraagt dit 60cm en is ongeveer 2,1km in lengte. Smalspoortreintjes werden vroeger voornamelijk ingezet in de industrie en mijnbouw.

DIESELTREIN

TOTAAL: ± 1:30 uur

sms_dsl

Een diesellocomotief sleept het smalspoortreintje met open wagens 1,5km ver op het voormalig spoortraject richting Brugge. De rit heen en terug neemt ongeveer 20 minuten in beslag.

Een begeleid bezoek van een half uur aan de site en/of materieelloods is in dit aanbod inbegrepen.

€7/pp

MIN. FORFAIT €150

STOOMTREIN

TOTAAL: ± 1:30 uur

Een stoomlocomotief sleept het smalspoortreintje met open wagens 1,5km ver op het voormalig spoortraject richting Brugge. De rit heen en terug neemt ongeveer 20 minuten in beslag.

Een begeleid bezoek van een half uur aan de site en/of materieelloods is in dit aanbod inbegrepen.

€10/pp

MIN. FORFAIT €390

Rit met het normaalspoor

Een normaalspoorlijn is een spoorlijn die gebruikt maakt van de standaardspoorbreedte van 1435mm. Stoomtrein Maldegem-Eeklo beheert, onderhoudt en exploiteert de normaalspoorlijn 58M tussen de stations van Maldegem en Eeklo. Een traject van iets meer dan 10km.

DIESELTREIN

TOTAAL: ± 2:00 uur

Het traject heen en terug neemt ongeveer één uur in beslag. De reizigers hebben vanuit het motorstel 360° zicht op de spoorlijn en de omgeving, alsook op de stuurpost en de treinbestuurder. In Eeklo kunnen er andere attracties of evenementen gecombineerd worden.

Een begeleid bezoek van een half uur aan de site en/of materieelloods is in dit aanbod inbegrepen.

€10/pp

MIN. FORFAIT €325

STOOMTREIN

TOTAAL: ± 2:30 uur

FRED_Loskaai_Adegem_2_03-05-2009_KDR

Het traject doorheen het Meetjeslands landschap heen en terug neemt ongeveer anderhalf uur in beslag. We beschikken over 1e klasse met pluchen zetels, 2e klasse met simili banken of 3de klasse met houten banken. In Eeklo kunnen er andere attracties of evenementen gecombineerd worden.

Een begeleid bezoek van een half uur aan de site en/of materieelloods is in dit aanbod inbegrepen.

€10/pp

MIN. FORFAIT €990

Orient Dining Express

Personeelsfeest, jubileum, verjaardag, communie, … In een origineel “Wagon-Lits” rijtuig bieden wij de setting voor een origineel festijn. Terwijl het landschap passeert wordt een gastronomisch menu geserveerd. Dit varieert van aperitiefhapjes of koffietafel tot een volwaardig gangenmenu. Tevens zijn er aangepaste wijnen beschikbaar.

Eten en dranken zijn afzonderlijk te bespreken met een traiteur en zijn niet inbegrepen in de prijs. Stoomtrein Maldegem-Eeklo kan u wel voorstellen aan kwalitatieve traiteurs uit onze streek met ervaring op de trein.

Maximum 96 personen mogelijk.

WR4250

€1500

MIN. FORFAIT

Extra trein

€1200

MIN. FORFAIT

Op zon- en feestdagen tijdens seizoen

Groepstarieven zijn niet geldig op onze evenementen. De prijzen op deze site zijn niet bindend. De prijs aan de kassa of vermeld op je factuur is steeds de correcte prijs. Door omstandigheden is het altijd mogelijk dat de dienstregeling en/of tractie gewijzigd wordt.

RESTER INFORMÉ

RESTER INFORMÉ
Vous voulez en savoir plus sur nos journées de randonnées, nos activités, nos événements spéciaux et le fonctionnement de notre association?
Inscrivez-vous à notre newsletter mensuelle ou suivez-nous sur nos médias sociaux.

STAY INFORMED

Curious about news about our ride days, activities, special events and the operation of our association?
Sign up for our monthly newsletter or follow us on our social media.

BLEIBEN SIE DRAN!

Möchten Sie immer über unse Fahrtage, Aktivitäten oder Veranstalltungen informiert werden?
Mit der Anmeldung zum Montalichen Newsletter sind Sie immer auf dem Laufenden. Oder folgen Sie uns am Social Media.

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar nieuws over onze ritdagen, activiteiten, speciale evenementen en werking van onze vereniging?
Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op onze sociale media.