Boekingsprocedure voor de Orient Dining Express

Beste bezoeker

 

Bij Stoomtrein Maldegem-Eeklo wensen wij jou de hoogst mogelijke kwaliteit en de beste ervaring aan te bieden. Onze Oriënt Dining Express treinen behoren dan ook tot een beleving die we naar zoveel mogelijk bezoekers en geïnteresseerden wensen te brengen.

Onze treinen zijn echter beperkt in capaciteit, dit zowel qua zitplaatsen als qua cateringmogelijkheden. Er wordt druk gewerkt om deze capaciteit uit te breiden zonder afbreuk te doen aan de gezelligheid.

Deze beperkte impact laat zich ook voelen op de boekingen voor deze evenementen. Na het openen van de boekingen zijn deze in een mum van tijd uitverkocht. Om toch iedereen de kans te geven om in de loop van het jaar deel te nemen aan deze beleving hebben we een boekingsprocedure uitgewerkt op basis van first-come-first-serve.

 

De trein bestaat uit 2 rijtuigen met elk 12 tafels van maximum 4 personen:

  • WR4250 (bj.1919): restaurantrijtuig uit de Orient Express (1949-1950)
  • K1AD (bj. 1934) : 1e klasse-rijtuig van de NMBS interieur Henry Van de Velde

De reservaties zijn per tafel.

De bedragen in de prijslijst zijn voor 4, 3 of 2 personen. De prijzen zijn all-in d.w.z. treinrit, diner en alle dranken inbegrepen.

Een vegetarisch alternatief is beschikbaar op aanvraag. Andere voedselintoleranties moeten bij reservatie worden meegedeeld.

WR4250
WR4250
K1AD
K1AD

De boekingen zijn opgedeeld in twee stappen

 

  • Eerste stap : de intekenlijst
    Als je belangstelling toont voor een bepaald evenement, ga dan naar het evenement van jouw keuze. Daar kan je inschrijven op de intekenlijst. Vermeld één van de twee rijtuigen én het aantal personen, dan krijg je een volgnummer op de intekenlijst. Deze intekenlijst is vrijblijvend.

 

  • Tweede stap : de eigenlijke reservatie en betaling
    Wanneer de gekozen datum in zicht komt start de eigenlijke reservering in volgorde van de intekenlijst. Met een uitnodiging via het boekingssysteem wordt gevraagd de reservatie te bevestigen én de betaling uit te voeren. De betaling geschiedt bij voorkeur met bancontact of een andere kredietcard. Opgepast: Eénmaal de betaling uitgevoerd, dient de klant het bewijs van betaling per omgaande op te sturen aan info@stoomtreinmaldegem.be en ten laatste op de maandagavond 20.00 uur vóór de treinrit. Opgepast: de uitnodiging vervalt na dit tijdstip zonder verdere verwittiging.  Na registratie van de betaling ontvangt de klant automatisch zijn tickets per e-mail.

Elk rijtuig is volzet na toekenning van het volgnummer 12.

Vanaf het volgnummer 13 staat u op de wachtlijst en kan enkel nog een reservatie volgen als een klant van de intekenlijst niet reserveert of na reservering annuleert. Tevens krijgt de klant de kans in het andere rijtuig nog een tafel te reserveren, indien mogelijk.

RESTER INFORMÉ

RESTER INFORMÉ
Vous voulez en savoir plus sur nos journées de randonnées, nos activités, nos événements spéciaux et le fonctionnement de notre association?
Inscrivez-vous à notre newsletter mensuelle ou suivez-nous sur nos médias sociaux.

STAY INFORMED

Curious about news about our ride days, activities, special events and the operation of our association?
Sign up for our monthly newsletter or follow us on our social media.

BLEIBEN SIE DRAN!

Möchten Sie immer über unse Fahrtage, Aktivitäten oder Veranstalltungen informiert werden?
Mit der Anmeldung zum Montalichen Newsletter sind Sie immer auf dem Laufenden. Oder folgen Sie uns am Social Media.

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar nieuws over onze ritdagen, activiteiten, speciale evenementen en werking van onze vereniging?
Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op onze sociale media.