Arrangementen

Boek nu jouw unieke ervaring

Beleef Stoomtrein Maldegem-Eeklo op jouw manier

Groepen

Kom je met een groep tijdens een openingsdag of een andere dag? Boek het dan even op voorhand. Je geniet niet alleen van een voordelig groepstarief maar zo kunnen we jouw bezoek afstemmen met de ervaring die je verwacht.

Ontdek ons arrangement voor groepen

Oriënt Dining Express

Onze meest exclusieve ervaring beleef je aan boord van de Oriënt Dining Express. Neem plaats in een rijtuig uit de echte Oriënt Express en geniet al rijdend van een gastronomische ervaring. Ontdek onze maandelijkse culinaire ritten of boek je eigen exclusieve Oriënt Dining Express.

Ontdek de Oriënt Dining Express

Cabinerit

Neem plaats in de cabine van een echte stoom- of diesellocomotief en beleef het stoken of besturen van de locomotief vanop de eerste rij. Een must-give cadeau voor de echte liefhebber!

Ontdek de cabineritten

Foto- en filmdecor

Communiefoto’s, trouwfoto’s, modelshoot, videoclip of volledige filmopnames? De unieke setting en sfeer van Stoomtrein Maldegem-Eeklo is het foto- en filmdecor dat jij zoekt.

Ontdek de mogelijkheden voor foto- en filmopnames

Bioscooprijtuig

Een authentieke vergaderlocatie voor een presentatie, voorstelling of familiemoment met beeldmateriaal. Met ruimte voor 46 mensen ideaal voor jouw zakelijke of familiale aangelegenheid.

Ontdek het bioscooprijtuig

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar nieuws over onze ritdagen, activiteiten, speciale evenementen en werking van onze vereniging?
Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op onze sociale media.