Train Mania: Ontdek de wereld van de treinen – 7-14 juli 2018

Train Mania: Ontdek de wereld van de treinen

Deze zomer – van 7 tot 14 juli 2018 – organiseert Stoomtrein Maldegem-Eeklo, in samenwerking met Top Vakantie, het unieke TRAIN MANIA kamp voor elke treinliefhebber (in spe) van 14 tot 18 jaar oud.

Tijdens deze vakantie krijg je een uitgebreide intro in de wereld van de treinen, van de geschiedenis tot de technische kant van de treinen. Onze begeleiders vertellen je met heel wat kennis van zaken allerlei weetjes en feiten.

Maar dat is niet alles. Je werkt ook mee aan het spoor op zowel een historische als een moderne manier en staat de medewerkers bij in de restauratie van oude (stoom of diesel) treinen.

Altijd al gedroomd om achter het stuur te zitten?

Deze week krijg je de kans tijdens een introductie in het besturen van stoom- en dieseltreinen! Daarnaast trekken we er ook op uit en gaan we eens een kijkje nemen in een modern seinhuis, krijgen we een rondleiding in de werkplaats van INFRABEL, en is er zeker nog tijd voor ontspanning.

Dit is een echt praktisch doe-kamp waarin historische technieken en moderne tools elkaar ontmoeten. Technische voorkennis is niet vereist, een gezonde dosis interesse is al wat je nodig hebt!

Meer info & inschrijven

Wil je nog meer info of je onmiddelijk inschrijven? Ga dan door naar de site van Top Vakantie.

Evenement details
Datum

7-14 juli 2018

Openingsuren

Doorlopend zomerkamp van 7 tot 14 juli 2018

Adres

Stoomtrein Maldegem Eeklo
Stationsplein 8
9990 Maldegem

In samenwerking met

Topvakantie

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar nieuws over onze ritdagen, activiteiten, speciale evenementen en werking van onze vereniging?
Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op onze sociale media.