Tickets

Hittegolf – Droogte

Door de uitzonderlijke hoge temperaturen en aanhoudende droogte zal er ten minste tot en met woensdag 17 augustus geen stoomtrein op het normaalspoor of smalspoor rijden.

Om u toch een ervaring te kunnen bieden nemen we de volgende maatregelen:

  • Er zal een van onze historische stoomlocomotieven op het terrein onder stoom staan, waar zowel jong als oud van onze vrijwilligers een aangepaste uitleg kunnen krijgen over de werking
  • Een diesellocomotief zal op zondag 14 augustus de stoomlocomotief vervangen
  • Op maandag 15 augustus zal een historisch motorrijtuig uit de periode 1952-1994 de stoomtrein vervangen. De stuurcabine laat toe een kijkje mee te nemen bij de bestuurder vooraan.
  • Op woensdag 10 en 17 augustus zal een oud diesel smalspoorlocomotiefje, destijds in dienst bij de steenbakkerij in Zonnebeke, de dienst van onze smalspoorlocomotief overnemen.

Wij voorzien de mogelijkheid om een drankje aan te kopen aan boord van onze treinen. Gezien de aangekondigde hitte vragen wij onze bezoekers om zich voor te bereiden op de zon en hoge temperaturen.

We nemen deze bijzondere maatregelen voor het beschermen van de gezondheid van onze bemanning op de stoomlocomotief en het verhoogde brandgevaar langs de sporen.

Tickets voor een rijdag tijdens het seizoen 2022

Wil je ons bezoeken op een rijdag op een woensdag, zondag of feestdag? Je kan je tickets online of rechtstreeks aan de kassa in het station van Maldegem of aan boord van de trein bij de treinbegeleider indien je opstapt in het station van Eeklo Oostveld of Balgerhoeke.

Ontdek ook onze tarieven en dienstregeling.

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar nieuws over onze ritdagen, activiteiten, speciale evenementen en werking van onze vereniging?
Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op onze sociale media.